Bryllupsmeny - Inderøy Catering

Go to content

Main menu:




Bryllupsmeny

Alternativ 1, pris per pers.360,-
Lokale oster
#
Oksesteik
Serveres med rødvinsaus og kokte poteter
Broccoli, blomkål og gulrøtter
#
Sitronis
Serveres med mørk sjokolademousse, coulis og friske bær
Karamellsaus med en smak av konjakk
Alternativ 2, pris per pers.360,-
Lakserullade med snøfrisk og urterømme
Balsamicosirup og persilleolje
#
Urtemarinert svinenakke
Serveres med peppersaus og ovnsbakte amadinepoteter
Romanesco, kålrot og gulrøtter
#
Hjemmelaget karamellpudding
Karamellsaus og krem
Alternativ 3, pris per pers.385,-
Bruschetta
Serveres med spekeskinke og marinert fetaost
Urtedressing
#
Helstekt ytrefilet av storfe
Serveres med hjemmelaget bearnaisesaus og ovnsbakte amadinepoteter
Stekt sopp, gulrøtter, kålrot og broccoli
#
Moussekake med marinerte bær og bringebærcoulis




Det er muligheter for å endre både sauser, potettilberedning og grønnsaker
Det kan også byttes forretter og desserter mellom menyene


Alle priser inkluderer mva, transport og leie av kokk

 
Back to content | Back to main menu