Meny
Andre typer mat kan også leveres på forespørsel.
Informasjon om allergener i våre menyer finner du her: Informasjon om allergener
Alle våre priser er inkl. mva.

Varmmat
- Husets gryte med tilbehør 215,-
- Stroganoffgryte med tilbehør 248,-
- Svinesteik med tilbehør 248,-
- Oksesteik med tilbehør 270,-
- Saltkjøtt med tilbehør 270,-
- Tacobuffet 215,-
- Lapskaus pr liter 145,-
- Lapskaus (med Tyttebær, aioli, & hjemmebakt brød) 145,-

Koldtbord
- Koldtbord 1 297,-
- Røyka laks
- Potetsalat
- Kokt skinke
- Eggerøre
- Chililaks
- Remulade
- Roastbeef
- Frisk salat
- Kyllingsnack
- Egg med reker
- Koldtbord 2 334,-
- Røyka laks
- Potetsalat
- Kokt skinke
- Eggerøre
- Chililaks
- Remulade
- Roastbeef
- Frisk salat
- Kyllingsnack
- Egg med reker
- Spekemat
- Waldorfsalat
- Hamburgerrygg
- Spekebuffe 264,-
- 3 sorter spekemat ca. 190 gram
- Potetsalat
- Eggerøre
- Frisk grønn salat
- Varmmat til koldtbord
- Enkel karbonade med løk 55,-
- Gryte med ris 88,-
- Svinekam med surkål 99,-
Alle koldtanretninger leveres med hjemmelaget focacciabrød og aioli.
Vi tilpasser andre sorter pålegg på koldtbordene hvis kunden ønsker

Tapas
- Tapasmeny per pers. (min 15 pers) 369,-
Dette kan leveres varmt hvis ønskelig
- Saltbakte amadinepoteter
- BBQ kylling
- Spanske kjøttboller i tomatsaus
Leveres som kald mat, pyntet og anrettet på take away aluminiumsfat
- Chorizzopølse
- Serranoskinke
- Jarlsberg
- Brie med druer og paprika
- Rullade med røkt laks og snøfrisk
- Pannestekt scampi med hvitløk og chili
- Pestolaks
- Ovnsbakt storfefilet med urter og Maldonsalt
Leveres i take away aluminiumsformer
- Focacciabrød
- Salte kjeks
- Aioli
- Urterømme
- Chilisaus
- Frisk grønn salat
- Oliven
- Marinert tomat og hvitløksalat
Vi tilpasser andre sorter hvis kunden ønsker.

Smørbrød & snitter
- Smørbrød med valgfritt pålegg 47,-
- Snitter med valgfritt pålegg 32,-
- Karbonadesmørbrød med løk 50,-
- Dobbel karbonadesmørbrød med løk 76,-

Desserter & kaker
- Bløtkake 26 cm 484,-
- Marsipankake 26 cm 583,-

Julemat
- Julemat - koldtbord, pris per pers. 365,-
- Julemat - varmbuffet, pris per pers 350,-
- Julebord, pris per pers.480,-
- Riskrem og rødsaus, pris per pers. 60,-
Julebord
Kald og varmbuffet, samt riskrem og rødsaus
Koldtbord
- Sylte
- Lammerull
- Ribberull
- Roastbeef
- Spekeanretning
- Røyka laks
- Honning laks
- Egg med reker
- Potetsalat
- Eggerøre
- Waldorfsalat
- Frisk grønn salat
- Tomatsild
- Sennepsild
- Hjemmelaget brød og aioli
Varmbuffet
- Ribbe
- Medisterkake
- Medisterpølse
- Poteter
- Saus
- Rødkål
- Tyttebær
- Flatbrød